Over Ons

Wie is SpeelWonder....

Sinds 2006 werken we met 3 collega's en losse krachten, om voor u de meest uitdagende speelgoed artikelen te zoeken. Hierbij houden wij altijd rekening met een goede kwaliteit tegen uiteraard goede prijzen.

Waar we met name naar kijken is speelgoed waar kinderen iets van leren, zonder dat ze dit zelf in de gaten hebben. Met name actief, creatief, constructief en educatief speelgoed. Dus speelgoed waarmee iets gedaan moet worden, wat weer afgebroken kan worden, wat je samen kunt doen, waar je van kunt leren, hoe zet je een goede basis voor een leuke bouwconstructie, hoe spring ik hierover heen zonder te vallen, etc etc.

Daarnaast helpen we telefonisch veel klanten om een goed advies te geven. Wat is geschikt voor welke leeftijd en welk type kind. Het ene kind is soms verder in zijn ontwikkeling dan het andere. Wij vinden het belangrijk dat kinderen al spelend leren.

Alle bestellingen worden met zorg ingepakt en verstuurd. Als er onverhoopt iets is dan bieden wij een goede service.

Wij staan u graag telefonisch te woord over opmerkingen, vragen, wellicht klachten, of we ergens aan kunnen komen? Geen probleem, wij helpen graag.

Met vriendelijke speelgroeten,

Team SpeelWonder.nl

 

 

 

 

Terug

Parse Time: 0.331 - Number of Queries: 41 - Query Time: 0.0590263385468