Verzending & retouren

Levertijden

Artikelen waar 24-uurs vermelding staat, worden direct uit voorraad geleverd, mits u vòòr 13:00 uur een bestelling plaatst en direct betaald(iDeal of MultisafePay). Uw bestelling wordt de volgende werkdag binnen Nederland bij u bezorgd. Soms komt het voor dat een andere klant net het laatste produkt heeft gekocht en wij hierdoor geen 24-uurs levering aan kunnen bieden, mocht dit het geval zijn dan laten wij dit direct weten.

Andere artikelen worden binnen 3 – 5 werkdagen geleverd. Het kan soms voorkomen dat een artikel een langere levertijd heeft dan wat wij hebben opgegeven, wij zullen dan met u overleggen wat de beste oplossing is. Indien u wilt annuleren wordt uw bestelling aan u gecrediteerd.

Verzendkosten en bezorging

  • Wij versturen uw pakket altijd via TPG Post of DPD Pakket Post. Bij pakket leveringen is ieder pakket voorzien van een unieke streepjescode met een bijbehorende nummer. Met dit unieke nummer kunt uzelf en SpeelWonder de verzendstatus van uw pakket achterhalen.
  • Via Tracktrace en DPD.NET kunt u te allen tijde achterhalen waar uw pakket zich bevindt.
  • Wij verzenden een bevestiging per e-mail zodra uw bestelling verzonden wordt. In deze mail vindt u ook een track & trace nummer van TPG Pakket Post of DPD Pakket Post. Op deze manier kunt u kijken wanneer u de bestelling ontvangt.

Bezorgtijden

Aanbieding
Maandag tot en met donderdag
Vrijdag
Bezorgpoging
Volgende dag, tussen 09:00 - 21:30 (*1) uur, zakelijke wijken vóór 17:00 uur
Zaterdag, tussen 09:00 - 16:00 uur
Tweede bezorgpoging
Dag na de eerste bestelling, tussen 09:00 - 21:30 (*1) uur, zakelijke wijken vóór 17:00 uur
Maandag, tussen 09:00 - 21:30 (*1) uur, zakelijke wijken vóór 17:00 uur
Bij geen gehoor
Vanaf 13:00 uur, de dag na de tweede bezorgpoging: 3 weken afhaalmogelijkheid op het dichtsbijzijnde postkantoor
Vanaf dinsdag 13:00 uur: 3 weken afhaalmogelijkheid van het postkantoor

1* Op basis van lokale kennis wordt afgeleverd in een dagdeel met de hoogste trefkans (van 09:00 - 17:00 uur of van 13:00 - 21:30 uur).

Mocht u niet thuis zijn, dan kan het pakket na een eerste of tweede bezorgpoging worden afgeleverd bij de buren, of u krijgt een kaartje in de bus met de mededeling dat TPG/DPD Post de bestelling afgeeft op het dichtstbijzijnde postkantoor.

Bestelling afhalen
Om verzendkosten te besparen kunt u uw bestelling op afspraak ook afhalen in Heeswijk-Dinther.

Bestelpakket wijzigen

U heeft na uw bestelling toch een andere keus gemaakt en wilt uw bestelpakket wijzigen? Geen probleem, wij helpen u graag. Als uw pakket nog niet verzonden is, zijn aan deze wijziging geen extra kosten verbonden.

Vaste prijzen
De prijzen van de verzendkosten in onze online shop zijn geldig en vastgesteld tot 31 december 2012 (behoudens tussentijdse BTW-verhogingen). U komt dus nooit voor onaangename (prijs)verrassingen achteraf te staan.

Ruilen & Retourneren
Wij doen er alles aan om u via onze website te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geruild worden. Echter gelden er voor ruiling enkele voorwaarden:

Verpakking beschadigd?
Indien er sprake is van beschadiging aan de doos, dient dit direct op de vrachtbrief of pakbon van de vervoerder kenbaar te worden gemaakt. Tevens moet dit direct kenbaar worden gemaakt aan SpeelWonder.

Inhoud controleren
U heeft de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de produkten aan de overeenkomst beantwoorden. Indien dit niet het geval is, dient u SpeelWonder daarvan zo spoedig mogelijk na
aflevering, althans nadat constatering redelijkerwijze mogelijk was, schriftelijk en gemotiveerd kennis te geven. U kunt dit richten aan: info@speelwonder.nl Indien is aangetoond dat de produkten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft SpeelWonder de keuze de desbetreffende produkten tegen retournering daarvan te vervangen door nieuwe produkten dan wel de faktuurwaarde daarvan te restitueren.

Bestelling retour sturen
Indien u een produkt om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het produkt binnen veertien (14) dagen na aflevering aan SpeelWonder te retourneren. Tevens vragen wij u dit kenbaar te maken door ons een email te sturen, u kunt dit richten aan: info@speelwonder.nl Hierin kunt u aangeven welke artikelen u wenst te retourneren. SpeelWonder accepteert de volgende retouren, mits binnen veertien (14) dagen teruggestuurd en vergezeld van de originele (copie) faktuur/pakbon:

  • Elk produkt in oorspronkelijke, onbeschadigde staat. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de verpakking van het produkt onbeschadigd is en in orginele verpakking zit, waarbij tevens geldt dat de kosten voor retourzendingen voor uw rekening komen. Wij raden u aan om het geretourneerde artikel via TPG Pakket Post te laten verzenden, dit om zoekraken te voorkomen. SpeelWonder kan hier geen verantwoording voor nemen.
  • Zodra wij uw pakket hebben ontvangen, maken wij dit direct kenbaar via uw opgegeven e-mail adres. Tevens zal het verschuldigde aankoopbedrag van het artikel(en) binnen 7 werkdagen aan u terugbetaald worden.
  • Wij crediteren geen fakturen van beschadigde artikelen. Wij accepteren uitsluitend retouren op hierboven beschreven wijze. Retouren die niet of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld worden niet geaccepteerd.
  • Het te retourneren artikel moet binnen 7 werkdagen na aanmelding van het retour aan ons geretourneerd en door ons ontvangen zijn. Artikelen die u met een korting vanaf 50% of meer heeft gekocht mogen NIET geruild worden.
  • Verzendbewijs. Bij retourzending dient u het verzendbewijs van de vervoerder te noteren en de bijbehorende postcode door te geven, opdat de zending gevolgd kan worden. Zodra het pakket in goede orde is gearriveerd, zorgt SpeelWonder ervoor dat de terugstorting van het betaalde orderbedrag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 30 dagen aan u wordt overgemaakt.

Tips

  • Om verzendkosten te besparen kunt u wellicht een beetje vooruit plannen, meerdere cadeaus in één keer bestellen.
  • Het afleveradres mag anders zijn dan het faktuuradres.
Terug

Parse Time: 0.440 - Number of Queries: 41 - Query Time: 0.0619744538727